Wil jij via een onderzoek of opdracht meewerken aan het optimaliseren van de crossmediale merken van een hard groeiende uitgeverij? Dan zit je bij ons goed!

Met jouw onderzoek of opdracht op het gebied van (online) marketing & communicatie breng je onze online marketingcampagnes naar een hoger niveau en draag je bij aan effectieve communicatie met onze klanten. Qua onderzoeken denken wij bijvoorbeeld aan:

  • Hoe kunnen wij onze webshop optimaliseren en ons bereik vergroten?
  • Verschillende marktonderzoeken.
  • Hoe bereiken wij bredere doelgroepen?
  • Hoe bereiken wij de juiste doelgroepen met onze marketingplannen?
  • Optimaliseren en vernieuwen van onze werkwijze.

Wie zoeken wij?

Je volgt een relevante studie in de richting marketing en/of communicatie op minimaal HBO-niveau. Je bent secuur, georganiseerd, communicatief sterk, zelfstandig en creatief.

Wij werken graag mee aan een juiste invulling van schoolopdrachten en uit te voeren onderzoeken. Bij Scala werk je binnen een enthousiast team waar je veel kan leren en je wordt aangestuurd door een vaste begeleider.

Bedrijfsprofiel

Scala is een zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort. We bezitten specifieke merken in de vorm van tijdschriften en online platforms voor mensen met een hobby. Met leuke collega’s en enthousiaste freelancers bereiken – en begrijpen – wij een zeer grote groep hobbyisten die creatief bezig willen zijn. Scala brengt als een soort content makelaar mensen met een specifieke hobby samen en voorziet ze van relevante content via elk mogelijk kanaal. We hebben dan ook als passion statement ‘Scala, deel(t) je passie’. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverijscala.nl.

Meer informatie of solliciteren? Neem contact op of stuur jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Ingrid Vollebregt, sollicitatie@uitgeverijscala.nl.

Bedrijfsgegevens

Scala BV
Maanlander 14H
3824 MP Amersfoort
033-4892900
www.uitgeverijscala.nl.

Aangeraden berichten