Uitgeverij van hobbybladen

Nieuws

Published on november 10th, 2015 | by Rebecca

Scala pakt uit met feestelijke trendspecials

Hobbyisten krijgen nieuwe inspiratie in creatieve themabladen

Scala, uitgever van onder meer HobbyHandig, Cards & Scrap en Creatief met Kaarten, biedt haar lezers dit najaar maar liefst drie vrolijke specials. Deze bladen zijn voor hobbyisten een bron van inspiratie waarmee zij direct aan de slag kunnen. Met deze doe-tijdschriften vol nieuwe artikelen geeft iedere creatieveling in een handomdraai een extra feestelijk tintje aan de decembermaand. Het betreft Meer dan Kleur, Maak ’t met Bloemschikken en Feestelijk Inpakken. Scala kiest voor specials naast de reguliere uitgaven om de hobbyliefhebbers inspiratie over één thema te geven dat hun sterke interesse heeft.

De specials die Scala in november uitbrengt gaan in op drie verschillende hobby’s: bloemschikken, creatief inpakken en het populaire kleuren voor volwassenen. Deze bladen zijn gevuld met nog niet eerder in Nederland en België uitgebrachte artikelen. “We willen de lezers altijd voorzien van informatie en inspiratie die dicht bij de interesse van de hobbyist ligt. Daarom hebben we op basis van markt- en lezersonderzoek gekozen voor deze thema’s,” aldus Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever en directeur.

Meer dan Kleur
Meer dan Kleur is hét tijdschrift dat ingaat op de hipste trend van 2015: kleuren voor volwassenen. Dit tijdschrift is net even anders, want het biedt naast trendy kleurplaten ook handige tips en kleurtechnieken. Kleurliefhebbers kunnen de technieken gelijk toepassen op de prachtige kleurplaten uit het blad.

Maak ’t met Bloemschikken
Maak ’t met Bloemschikken geeft inspiratie voor fantastische projecten om de feestdagen nog gezelliger en sfeervoller te maken. De projecten zijn leuk om te maken en van te genieten. Ook als cadeau zijn de bloemstukken zeker een aanrader.

Feestelijk inpakken
Feestelijk inpakken staat boordevol leuke gift wrap-ideeën. Geen enkel cadeau wordt tijdens de Kerst op een saaie, standaard manier ingepakt want de projecten uit dit tijdschrift zijn niet alleen origineel, ze zijn vaak ook eenvoudig om te maken.

Scala BV is een innovatieve uitgeverij van special interestbladen, zoals de creatieve hobbybladen HobbyHandig, Cards & Scrap, Creatief met Kaarten, Knutselfun, MjamTaart, Poppenhuizen & Miniaturen en nu ook Quilt & Zo. Andere titels betreffen Railhobby en Luister. Alle merken zijn marktleider binnen hun segment en verschijnen crossmediaal. Daarnaast geeft Scala diverse specials uit, zoals Dé Kerstkaartenspecial, Dé Knipvellenspecial, Aan de Haak, Kadoosjes, Railhobby Projecten en P&M Projecten.

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf