Aan de Haak

Haken haaktijdschrift AandeHaak

Aan de Haak is hét magazine voor zowel de beginnende als de gevorderde haakster. Elke uitgave staat vol haakpatronen voor projecten voor in huis, om te dragen of cadeau te doen. De patronen worden stap-voor-stap uitgelegd, vaak met ondersteunende foto’s. Naast haakpatronen vind je in Aan de Haak ook leesverhalen, nieuws en inspiratie.

Continue reading

Cards & Scrap

Cards & Scrap scrappen inspiratie tijdschrift

Cards & Scrap is een themaspecial die inspeelt op populaire papierthema’s zoals scrappen, bullet journaling, stempelen, kaarten maken, mixed media en meer! In Cards & Scrap vind je genoeg inspiratie en projecten voor al je papier-, scrap- en cadeau-behoeften.

Continue reading

Creative Letters

Creative letters inspiratie handlettering

Handlettering is dé trend op dit moment. In de edities van Creative Letters vind je uitleg, inspiratie en doe-ideeën over …

Continue reading

Creëer Magazine

creatief diy levensstijl foto's

Creëer Magazine: een tijdschrift met de focus op jouw creatieve levensstijl. Ga aan de slag met de gave DIY projecten, droom even weg bij de stijlvolle foto’s en raak geïnspireerd door de lifestyle verhalen. Met handige tips geef je binnen no-time een creatieve draai aan jouw leven. Maak het op jouw manier!

Continue reading

HobbyHandig

In HobbyHandig lees je alles over de creatieve hobby, van handwerken tot kaarten maken, van Home Deco tot textiel, groendecoraties en nog veel meer. Naast doe-artikelen lees je in dit magazine alles over de laatste creatieve trends.

Continue reading

Hobbyou

webshop tijdschriften patronen producten

Hobbyou is dé webshop voor al je favoriete hobbybladen- en benodigdheden. Op Hobbyou vind je eerdere uitgaven van de tijdschriften, online artikelen en patronen, recepten, een (starters)pakket voor je hobby en nog veel meer! Daarnaast zijn er vaak leuke acties en kortingen die je niet wilt missen.

Continue reading

Luister

klassieke muziek luister

Luister is een tijdschrift voor de liefhebbers van klassieke muziek. In Luister vind je interviews, nieuws, recensies, een concertagenda, boekentips en nog veel meer over klassieke muziek.

Continue reading

Mijn Hobbykaart XL

In Mijn Hobbykaart XL vind je niet alleen inspiratie en beschrijvingen voor het maken van kaarten, maar ook heel veel knipvellen en patronen zodat je je eigen draai kan geven aan de kaarten. Mijn Hobbykaart XL staat voor inspiratie, maar vooral doen!

Continue reading

MjamTaart

Bakken taarten koekjes recepten

MjamTaart staat vol recepten en stap-voor-stap projecten voor zowel ervaren als onervaren bakkers. Dankzij de duidelijke uitleg en mooie foto’s zet je zó heerlijk gebak op tafel. Naast de lekkerste recepten vind je hier ook inspiratiefoto’s, producttests, praktische tips en interviews met indrukwekkende bakkers zoals de winnaars van Heel Holland Bakt. Ook organiseert MjamTaart jaarlijks de Mjamtaart Cake & Bake Expierence. Dit is dé zoetste beurs op het gebied van bakken, taartdecoratie, patisserie, chocolade, cupcakes, koek en brood. De nieuwste trends, technieken, tips & trucs, je ziet en beleeft het allemaal.

Continue reading

Quilt & Zo

Quilten tijdschrift inspiratie Quilt&Zo

In Quilt & Zo vind je alles om zelf aan de slag gaan met de mooiste quilt-projecten. Dit voor de traditionele, de eigentijdse, de gevorderde en de beginnende quiltster. Naast maakprojecten behandelt Quilt & Zo vele technieken en doe je inspiratie op met de unieke verhalen die textielkunstenaressen met ons delen.

Continue reading