Uitgeverij van hobbybladen

Nieuws

Published on juni 21st, 2013 | by Crossmedia support

Poppenhuizen & Miniaturen viert feest: 125e nummer 12 juni in de winkel!

AMERSFOORT, 4 juni 2013 – Deze maand verschijnt het 125e nummer van het tijdschrift Poppenhuizen & Miniaturen (P&M). Om dit groots te vieren staat de hele uitgave in het teken van dit jubileum en maken lezers kans op diverse prijzen. Verschillende ‘oude’ elementen uit de eerste nummers zijn in deze uitgave in een fris jasje gestoken. De jubileumuitgave valt 7 juni bij de lezers op de mat en is vanaf 12 juni in de boekenwinkel en kiosk te koop.

Poppenhuizen & Miniaturen is hét lijfblad voor miniatuurhobbyisten. Het blad behandelt zes keer per jaar alles over interieurmodelbouw en bevat een mix van ‘doen’, zoals workshops en ‘vermaak’, zoals kijk-artikelen. P&M is in 1990 gestart en sinds 2009 ons eigendom. In de afgelopen jaren hebben we het blad gerestyled en nog steviger neergezet als het tijdschrift over interieurmodelbouw. Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever: “Het passion statement van onze organisatie is: ‘Scala, deel(t) je passie’. We zien dit heel duidelijk bij P&M, er is grote passie bij de hobbyiste en we zijn trots op de rol die wij hierbij spelen. Dit is de laatste jaren steeds meer gegroeid, ook online. P&M is door de lezer, voor de lezer, P&M is het platform.”

Deze feestelijke editie van P&M kijkt terug op het eerste nummer van P&M: in dat nummer is o.a. een reiswieg gemaakt. In het 125e nummer zijn enkele variaties op deze reiswieg gemaakt. Er komen enkele ‘oude bekenden’ langs die vertellen over de hobby. Verder kan de lezer een feesttaart van Fimo maken om thuis het P&M-feest mee te vieren. En, wie jarig is trakteert: P&M verloot mooie prijzen door middel van diverse winacties in het tijdschrift.

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf