Uitgeverij van hobbybladen

Nieuws

Published on maart 19th, 2015 | by Rebecca

Plus Magazine en HobbyHandig bundelen krachten met Creatief+

Kennisdeling resulteert in creatieve special
AMERSFOORT, donderdag 19 maart 2015 – SPN, uitgever van onder andere Plus Magazine, en Scala, uitgever van HobbyHandig en andere special interesttijdschriften, geven dit voorjaar samen een creatieve special uit: Creatief+. Op deze manier maken de twee succesvolle uitgevers gebruik van elkaars sterke punten: SPN heeft een groot bereik onder de seniorendoelgroep en Scala heeft veel creatieve content voor de hobbyist. Creatief+ was vooraf te bestellen en is nu in de winkel te koop.

Tjangja Galdeij, uitgever van Plus: “We willen onze doelgroep een breed pakket bieden, we geven diverse specials uit over gezondheid of over reizen. Veel lezers genieten ervan om creatief bezig te zijn en ook op dat gebied willen we inspireren. Dat kan perfect via deze bundeling van krachten”. Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever van HobbyHandig: “Scala heeft erg veel content en elke keer brengen we bladen uit met prachtige artikelen. Het is zonde om die eenmalig te gebruiken. Via deze samenwerking krijgt een nieuwe groep mensen de kans om eenvoudig geïnspireerd te worden door onze creatieve items.”

Speciaal voor de beginnende creatieveling is Creatief+ een blad vol leuke projecten. Met thema’s als handwerken, papier, kaarten en home deco bevat deze special naast gloednieuwe projecten ook het beste uit HobbyHandig, Creatief met Kaarten, de CreAgenda en Kadoosjes. Met maar liefst 100 pagina’s aan werkbeschrijvingen, stappenfoto’s en sfeervolle beelden is dit het blad om te beginnen met creatief zijn én er verslaafd aan te raken.

Plus/SPN
Senior Publications Nederland is uitgever van Plus Magazine, hét publiekstijdschrift voor zelfbewuste 50-plus vrouwen én mannen. De redactionele pijlers: Geld&Recht, Mensen, Gezondheid, Reizen, Cultuur en Lifestyle. Plus Magazine het grootste maandblad van Nederland. Daarnaast geeft SPN diverse andere titels uit zoals Plus Specials, PlusPuzzels, G-Geschiedenis & een gidsenlijn.
Ook op het gebied van internet is SPN een grote speler in de markt met PlusOnline, Gezondheidsnet, Fietsen123 en Geld&Recht site.

Scala BV
Scala BV in Amersfoort is een innovatieve uitgeverij van special interestbladen, zoals  HobbyHandig (het meest gelezen hobbymagazine), Cards & Scrap (papierdecoratie), Creatief met Kaarten (kaarten maken), MjamTaart (taarten en cupcakes maken), Quilt & Zo (creatief met textiel), Railhobby (modelspoor en grootbedrijf), Poppenhuizen & Miniaturen (interieurmodelbouw) en Luister (klassieke muziek). Alle merken zijn marktleider binnen hun segment en verschijnen crossmediaal. Daarnaast geeft Scala diverse specials uit, zoals Dé Kerstkaartenspecial, de CreAgenda, Railhobby Projecten en P&M Projecten.

Tags: , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf