Skip to content

Werken bij

Wil jij meewerken aan het succes van onze crossmediale merken en daarbij deel uitmaken van een kleinschalig, maar hard groeiend mediabedrijf? Dan zit je bij ons goed! Bekijk hieronder de beschikbare vacatures of stuur een open sollicitatie.

Stage (online) marketing & communicatie

Als (online) marketing & communicatie stagiair(e) ben jij onderdeel van een enthousiast team binnen onze organisatie. Jij zorgt ervoor dat (online)marketingcampagnes naar een hoger niveau worden gebracht en draagt bij aan effectieve communicatie. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden onder begeleiding van een ervaren coördinator en werkt aan afwisselende werkzaamheden. Lees verder voor welke werkzaamheden.

Stage media vormgeving

Wil jij meewerken aan de vormgeving van onze crossmediale merken en daarbij deel uitmaken van een kleinschalige, maar hard groeiende uitgeverij? Dan zit je bij ons goed. Als stagiair(e) grafische vormgeving ben jij onderdeel van een enthousiast team binnen onze organisatie. Je houdt je bezig met de vormgeving van zowel online als offline uitingen.

Stage Vertaler Engels

Heeft de Engelse taal geen geheimen voor jou en wil jij meewerken aan het vermarkten van onze crossmediale merken in het Engels? Dan zit je bij ons goed. Als vertaalstagiair(e) ben jij onderdeel van een enthousiast team binnen onze kleinschalige, maar hard groeiende uitgeverij. Jij helpt mee met de vertaling van één van onze merken en de (online) marketing en communicatie daarvan.

Stage redactie foodmagazines​​

Ben jij een 3e jaars student en volg je een opleiding op HBO of WO niveau in de richting van communicatie, media of journalistiek en wil jij meewerken aan het vermarkten van onze crossmediale merken en daarbij deel uitmaken van een kleinschalige, maar hard groeiende uitgeverij? Dan zit je bij ons goed.

Voor onze foodredactie zoeken we een vlotte, zelfstandige stagiair(e) met een scherpe pen en veel ideeën. Dat je van lekker eten en kokkerellen houdt is natuurlijk een must. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden onder begeleiding van een ervaren coördinator en werkt aan afwisselende werkzaamheden.

werken bij Scala 1

Open sollicitatie

Zie jij kansen voor Uitgeverij Scala BV en denk jij dat je een steentje kunt bijdragen aan onze uitgeverij op het gebied van bijvoorbeeld sales, redactie, (online) marketing of operations?

Solliciteer dan en stuur jouw motivatiebrief of -video en CV naar sollicitatie[at]uitgeverijscala.nl t.a.v. Ingrid Vollebregt.