Uitgeverij van hobbybladen

Vacatures

Published on mei 1st, 2019 | by Crossmedia support

Opmaker/vormgever

Opmaker/vormgever bij innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort:

Bij Scala geloven we dat iedereen talenten heeft en als onderdeel van het team zet je die van jou 100% in. Het gaat om ondernemen binnen de onderneming met veel werkplezier; en dat werkt! Scala groeit, als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort, tegen de stroom in. We bezitten specifieke merken in de vorm van tijdschriften en online platforms voor mensen met een hobby. Met 20 collega’s en 250 freelancers bereiken – en begrijpen – wij meer dan 500.000 mensen die creatief bezig willen zijn. Dát is onze passie.

Wij willen uitbreiden met een opmaker/vormgever. Ben jij de nauwkeurige, stressbestendige, creatieve doorzetter die wij zoeken? Lees dan verder!

In nauw overleg met de merkcoördinator en de eindredacteur verzorg je tijdig de complete opmaak van jouw crossmediale merken, waaronder Railhobby. Je bent goed in het bedenken en bewaken van opmaakstramienen en houdt graag de productieplanning in de gaten. Foto’s bewerken vind je leuk. Na eindcontrole lever je alle artikelen aan bij de drukker en begeleid je de plaatsing op de digitale kanalen.
Daarnaast optimaliseer je de promotiematerialen van onze marketing communicatie in print en via de websites en social media kanalen. Je ontwerpt sliders, banners, templates en verzorgt de opmaak van nieuwsbrieven, posters en advertenties.

Kortom, je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en ‘heilige’ deadlines. Eigenlijk word jij pas echt wakker als er druk op de ketel komt. Een gezonde mate van stress, daar houd jij van. Want je kunt ook goed loslaten.

Bij Scala vind je een werkomgeving waarbij plezier en aanpakken hand in hand gaan. Er gebeurt altijd wat en we bepalen samen de toekomst van Scala. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk.

Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven en wil jij werken in een gezellig team, af en toe denken aan je gezondheid (traploop challenge, fietsen achter je computer) en regelmatig genieten van een borrel? Dan zit je bij Scala goed! Laat ons weten waarom we elkaar kunnen versterken via je CV en je motivatie voor Scala.

Functiewensen:
> opleiding op minimaal MBO niveau
> stressbestendig
> computerkennis, Adobe Creative Suite en Office
> secuur
> communicatief
> creatief
> hoofd- en bijzaken kunnen scheiden
> verantwoordelijkheid dragen
> taakgericht
> teamgeest
> flexibel
> houdt van aanpakken
> multitasker
> planmatig

Wij bieden:
> flexibele uren
> salariëring in overeenstemming met de functie
> prettige werksfeer in teamverband
> veel ruimte voor eigen inbreng en innovatie

Functie: opmaker/vormgever
Opleidingsniveau: minimaal MBO
Aantal dagen/week 3-5 (aantal uren in overleg)

Solliciteren? Stuur jouw motivatiebrief en CV vóór 31 mei 2019 t.a.v. Ingrid Vollebregt, sollicitatie@uitgeverijscala.nl. De eerste gesprekken vinden spoedig daarna plaats.

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf