Online marketeer bij innovatief mediabedrijf in Amersfoort: Scala, deel(t) je passie! (30 uur per week)

Bij Scala geloven we dat iedereen talenten heeft en als onderdeel van het team zet je die van jou 100% in. Je onderneemt binnen de onderneming met veel werkplezier op jouw manier, waarbij we elkaar als collega’s helpen succesvol te zijn. En dat werkt! Scala groeit, als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort, tegen de stroom in met onze creatieve merken.

Wil jij werken in een gezellig team, af en toe denken aan je gezondheid (traploop challenge, fietsen achter je computer) en regelmatig genieten van een (nu online) borrel? Dan zit je bij Scala goed!

Wij zoeken een online marketeer die onze merken en onze webshop nog succesvoller maakt. Ben jij de resultaatgerichte, overtuigende en klantgerichte teamspeler met hart voor de zaak, die houdt van dynamiek? Lees dan verder!

Scala bezit merken in de vorm van tijdschriften en online platforms voor mensen met een passie. Met 20 collega’s en 300 freelancers bereiken – en begrijpen – wij meer dan 883.000 mensen die creatief bezig willen zijn. Dát is onze passie.

Samen met je collega’s werk je aan de optimalisatie van de marketing van onze merken en ben je vooral verantwoordelijk voor onze webshop HobbYou. Je bedenkt manieren om de conversie te verhogen, verzint marketingcampagnes met bijbehorende social media-uitingen en zorgt voor de plaatsing van de producten. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen rondom de webshop en zorg je voor de groei daarvan. Je denkt in commerciële oplossingen en verzorgt met je collega’s de e-mailmarketing.

Bij Scala gaan plezier en aanpakken hand in hand. Er gebeurt altijd wat en we bepalen samen de toekomst van Scala. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Het aantal dagen per week bepalen we daarom ook samen.

Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom we elkaar kunnen versterken! Naast je CV zijn we erg benieuwd naar je motivatie voor Scala en voor deze functie.

Stuur jouw reactie vóór 29 juni 2021 t.a.v. Ingrid Vollebregt, sollicitatie@uitgeverijscala.nl. De eerste gesprekken vinden spoedig daarna plaats.

Wil je meer weten over Scala en de vacature bel dan naar Ingrid Vollebregt op telefoonnummer: 033-4892900.

 

Aangeraden berichten