Uitgeverij van hobbybladen

Vacatures Scala deel(t) je passie!

Published on november 15th, 2017 | by Rebecca

Junior merkcoördinator print en online (fulltime)

Junior merkcoördinator print en online (fulltime) bij innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort: ondernemen binnen de onderneming

Bij Scala geloven we dat iedereen talenten heeft en als onderdeel van het team zet je die van jou 100% in. Het gaat om ondernemen binnen de onderneming met veel werkplezier; je werkt op jouw manier, waarbij we elkaar als collega’s helpen succesvol te zijn. En dat werkt! Scala groeit, als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf in Amersfoort, tegen de stroom in met onze creatieve hobbymerken.

Wil jij werken in een gezellig team, af en toe denken aan je gezondheid (traploop challenge, fietsen achter je computer) en regelmatig genieten van een borrel? Dan zit je bij Scala goed!
Wij zoeken een junior merkcoördinator print en online. Ben jij de nauwkeurige, stressbestendige, communicatieve doorzetter die wij zoeken? Lees dan verder!

Scala bezit specifieke merken in de vorm van tijdschriften en online platforms voor mensen met een passie. Met 20 collega’s en 250 freelancers bereiken – en begrijpen – wij meer dan 300.000 mensen die creatief bezig willen zijn. Dát is onze passie. Als junior merkcoördinator ben je zowel redactioneel als marketingwise bezig met één of meer merken die je onder je hoede krijgt. Je schrijft niet zozeer, maar coördineert de content zodat er mooie uitingen voor jouw merken komen. Om dat te bereiken bewaak je de planning, lever je complete kopij (tekst en foto’s) aan bij de vormgever, check je het resultaat en zorg je voor livegang in print en online. Dit via onze tijdschriften, social media, websites, samenwerkingen met andere partijen enzovoort. Met je collega’s zorg je ervoor dat we inhoudelijk het beste uit de merken halen.
Kortom, je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en ‘heilige’ deadlines. Dit geeft werkdruk. Eigenlijk word jij pas echt wakker als er druk op de ketel komt. Een gezonde mate van stress, daar houd jij van. Want je kunt ook goed loslaten.

Bij Scala vind je een werkomgeving waarbij plezier en aanpakken hand in hand gaan. Er gebeurt altijd wat en we bepalen samen de toekomst van Scala. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Deze functie is bij voorkeur voor vijf dagen per week.
Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom we elkaar kunnen versterken! Naast je CV vinden wij je motivatie voor Scala en voor deze functie erg belangrijk.

Functiewensen:
> opleiding op minimaal HBO niveau
> stressbestendig
> computerkennis, bij voorkeur ook Excel
> secuur
> communicatief
> hoofd- en bijzaken kunnen scheiden
> verantwoordelijkheid dragen
> taakgericht
> teamgeest
> flexibel
> houdt van aanpakken
> goed in Nederlandse taal
> multitasker
> houdt van social media
> vernieuwingsgericht
> planmatig

Wij bieden:
> flexibele uren
> salariëring in overeenstemming met de functie
> prettige werksfeer in teamverband
> veel ruimte voor eigen inbreng en innovatie

Functie junior merkcoördinator (print en online)
Opleidingsniveau minimaal HBO
Aantal dagen/week 4-5

Solliciteren? Stuur jouw motivatiebrief en CV vóór 21 maart 2019 t.a.v. Ingrid Vollebregt, sollicitatie@uitgeverijscala.nl. De eerste gesprekken vinden spoedig daarna plaats.

Tags:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf