Uitgeverij van hobbybladen

Nieuws tijdschrift taarten bakken en decoreren

Published on november 27th, 2014 | by Rebecca

Gerestylede MjamTaart verdubbelt in oplage

Tijdschrift over bakken en decoreren van zoets spreekt aan

Amersfoort, 27 november 2014 – MjamTaart, tijdschrift over het bakken en decoreren van taarten en ander zoets, verschijnt vanaf deze uitgave in hoge oplage: er rollen maar liefst 21.000 exemplaren van de drukpers. Het opnieuw vormgegeven tijdschrift, dat begin december verschijnt, valt goed in de smaak bij winkeliers in Nederland en België en wordt daarom breed aangeboden. De restyling – waar lezers expliciet op hebben gestemd – is opgezet door de nieuwe uitgever van MjamTaart, die veel potentie ziet in het merk.

Patricia van Buuren-Schothorst, hoofdredacteur en voormalig uitgever van MjamTaart, is enthousiast over de verdubbeling: “Ik krijg hier zoveel energie van, het is gaaf om te zien dat we vijf jaar geleden met niets begonnen en nu dit realiseren. Dit bewijst dat we echt op de goede weg zijn en ik niet de enige ben die in het blad gelooft!” Ashja Bosboom-Fetvaciyan, uitgever, vult aan: “Dit is het eerste reguliere nummer dat Scala sinds de overname uitgeeft en dan kunnen we dit al vertellen aan de markt, in deze tijden. We zien een mooie toekomst voor MjamTaart, zeker nu bakken ‘hot’ is dankzij onder meer Heel Holland Bakt. Natuurlijk hebben we een interview met de winnaar van dit programma, Menno de Koning.”

Scala heeft meteen geïnvesteerd door te restylen. Hierbij is op vernieuwende manier de hele lay-out van MjamTaart aangepakt. Drie verschillende ontwerpers is gevraagd een pitch te doen, waarna de doelgroep – met onder andere 27.000 Facebook fans – massaal heeft gestemd op de huidige lay-out.

MjamTaart
Al vijf jaar zetten Nederlandse en Belgische hobbybakkers bijzonder gedecoreerd gebak op tafel dankzij MjamTaart. Met stap-voor-stap in woord en beeld uitgevoerde projecten blijft MjamTaart de lezers verrassen. MjamTaart verschijnt naast de vier kwartaaledities met twee specials: extra dikke edities, volledig gericht op één onderwerp. In MjamTaart staan ook recepten, interviews, geteste producten en ingrediënten en handige tips.

Over Scala
Scala BV in Amersfoort is een innovatieve uitgeverij van special interestbladen, zoals de creatieve hobbybladen HobbyHandig, Cards & Scrap, Creatief met Kaarten, Quilt & Zo en Poppenhuizen & Miniaturen. Andere titels betreffen Railhobby (modelspoor en grootbedrijf), Digital Movie (consumentenelektronica) Media Detail (vakblad voor detailhandelaren in de consumentenelektronica) en Luister (klassieke muziek). Alle merken zijn marktleider binnen hun segment en verschijnen crossmediaal. Daarnaast geeft Scala diverse specials uit, zoals Dé Kerstkaartenspecial, de CreAgenda, Loomen, Kadoosjes, P&M Projecten en Railhobby Projecten.

Tags: , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf