Uitgeverij van hobbybladen

Nieuws

Published on juni 14th, 2016 | by Rebecca

Cards & Scrap inclusief twee complete papierlijnen

Het eerste scrapmagazine dat papierlijnen ontwerpt en meestuurt naar haar lezers.

Amersfoort, 14 juni 2016 – Cards & Scrap, hét magazine over papierdecoratie, verschijnt vanaf nummer 25 vier keer per jaar met in twee uitgaven twee complete nieuwe papierlijnen, speciaal ontworpen voor Cards & Scrap. De lezer ontvangt voortaan dus naast veel inspiratie-items maar liefst 16 pagina’s om meteen mee aan de slag te gaan.

Happy Life en Get Organized zijn de twee nieuwe papierlijnen, 8 vellen (voor- en achterkant), speciaal gemaakt voor Cards & Scrap! Of de hobbyisten nu houden van Project Life, van lay-outs of van kaarten maken; de vrolijke papiercollectie Happy Life maakt iedereen blij!

“Ook het versieren van een planner is steeds populairder en met de uitgebreide Get Organized! collectie spelen we daar mooi op in. Deze collectie bestaat uit dessinpapier, kaartjes en teksten. Lezers gaven aan graag meteen aan de slag te willen met projecten uit het blad. Daar hebben we gehoor aan gegeven met als resultaat dat Cards & Scrap in Nederland het eerste blad is dat vier unieke papiercollecties per jaar naar haar lezers stuurt,” aldus uitgever Ashja Bosboom.

cards & scrapOver Cards & Scrap
Cards & Scrap is een trendy magazine over papierdecoratie, zowel in print als 100% identiek online met leuke extra’s. Alles op het gebied van kaarten maken, scrappen en stempelen komt aan bod. Vier keer per jaar inspiratie via twee reguliere nummers én twee themanummers. Cards & Scrap bevat allerlei papierprojecten met stap-voor-stap technieken, ondersteund door veel foto’s. Aangevuld met Home Deco en de laatste trends op papiergebied heeft Cards & Scrap alles in huis voor de liefhebber. Voortaan krijgt de lezer in de reguliere edities twee complete papierlijnen gratis.

 

 

 

 


 

Scala BV
Cards & Scrap is een uitgave van Scala BV in Amersfoort. Scala BV is een innovatieve uitgeverij van special interestbladen, zoals de creatieve hobbybladen HobbyHandig, Aan de Haak, Creatief met Kaarten, MjamTaart, Quilt & Zo, Knutselfun en Poppenhuizen & Miniaturen. Andere titels betreffen Railhobby en Luister. Alle merken zijn marktleider binnen hun segment en verschijnen crossmediaal. Daarnaast geeft Scala diverse specials uit, zoals Dé Kerstkaartenspecial, Dé Knipvellenspecial, Kadoosjes en Aan de Bak.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf