Uitgeverij van hobbybladen

Merken Cards & Scrap

Published on oktober 24th, 2014 | by Communicatie

Cards & Scrap

Cards & Scrap (voorheen Cards & More en Creatief met Foto’s) is een trendy magazine voor de kaartenmaakster en scrapper, zowel in print als 100% identiek online en ook via de iPad. Het tijdschrift bereikt vrouwen vanaf 20 jaar die inspiratie opdoen om vervolgens een eigen invulling te geven aan de papierprojecten. Alle facetten van het kaarten maken, scrappen en stempelen komen zes keer per jaar aan bod door middel van stap-voor-stap technieken, ondersteund door veel foto’s. Aangevuld met Home Deco en de laatste trends op papiergebied heeft Cards & Scrap alles in huis voor de liefhebber.

Doelgroep Vrouwen vanaf 20 jaar die inspiratie opdoen om vervolgens een eigen invulling te geven aan de papierprojecten.
Sinds 2012
Frequentie 4x per jaar
Kadoosjes
Onderdeel van het nieuwe Cards & Scrap abonnement is Kadoosjes. Kadoosjes is een inspirerende special-serie voor de creatieve vrouw in Nederland en België. Een blad vol met kleine ‘kado-doosjes’, in alle kleuren, vormen en stijlen en allemaal gemaakt van papier. Kadoosjes zijn kleine, bijzondere, schattige, stoere, verrassende of hele mooie cadeauverpakkingen, een creatieve combi tussen een cadeautje en een doosje. De projecten zijn beschreven door middel van stap-voor-stap-beschrijvingen, ondersteund door veel foto’s. Jaarlijks in het voorjaar is er een nieuwe editie met weer allemaal trendy, leuke en verrassende doe-projecten.
  
Doelgroep Vrouwen vanaf 20 jaar die inspiratie opdoen om vervolgens een eigen invulling te geven aan de papierprojecten.
Sinds  2011Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf