Uitgeverij van hobbybladen

Nieuws

Published on mei 11th, 2016 | by Rebecca

Magazine MjamTaart voegt met Cake & Bake Experience ‘live’ dimensie toe aan merk

Magazine MjamTaart voegt met Experience ‘live’ dimensie toe aan merk

Workshops, wedstrijden en een bake-off brengen blad tot leven

Amersfoort, 9 mei 2016 – Om bakliefhebbers nóg beter te bereiken organiseert tijdschrift MjamTaart haar eerste publieksbeurs: De MjamTaart Cake & Bake Experience. Deze beurs, die plaatsvindt op zaterdag 4 en zondag 5 juni van 10:00 tot 17:00 in De Broodfabriek in Rijswijk, belooft een belevenis te worden op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade en cupcakes. Bezoekers kunnen niet alleen zien via wedstrijden, maar vooral ook proeven op stands en doen via workshops.

In maar liefst twee zalen van De Broodfabriek tonen standhouders vanuit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Engeland naast een variëteit aan producten ook de nieuwste trends. Daarnaast zijn de circa 50 standhouders uitgedaagd om het publiek vooral veel te laten proeven. Patricia van Buuren-Schothorst, hoofdredacteur van MjamTaart, organiseert deze beurs samen met Manuelle Bamberg van Cake, Bake & Love en Bart van Vliet van de Marsepeinspecialist: “Om de MjamTaart Cake & Bake Experience tot een echte belevenis te maken voor de bezoekers ligt de focus op het proeven van de heerlijkste lekkernijen en het zien van de mooiste creaties. De vele gratis demonstraties, leerzame workshops, live wedstrijden én gratis kinderopvang maken de Experience compleet.”

Bekende line-up uit binnen- en buitenland
Tijdens de beurs kunnen bakliefhebbers hun grote voorbeelden ontmoeten of een workshop van hen volgen. Uit het buitenland geven Peggy Porschen en Lindy Smith workshops en demonstraties, beiden wereldwijd bekend vanwege hun expertise op het gebied van suikerbloemen en taartdecoratie. Uit Nederland geven onder andere Hofleverancier Jeroen Goossens en Heel Holland Bakt-winnaar Menno de Koning demonstraties en beantwoorden zij vragen over het vak.

Workshops, demonstraties en wedstrijden
De Cake & Bake Experience biedt een vol programma aan workshops en gratis demonstraties. Bezoekers kunnen ook de CakeGames-deelnemers aanmoedigen. Aan de keukenblokken decoreren hobbyisten live hun taarten en strijden ze zo voor de titel.
Naast deze bake-off zijn er prachtige ingezonden creaties van de Holland Sugar Art Show wedstrijd te bewonderen. Bart van Vliet, oprichter van de wedstrijd, vertelt: “Deze bekende taartdecoratie wedstrijd vindt voor de zevende keer plaats en we hebben nu al 30% meer deelnemers! Alle tentoongestelde inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld. Bezoekers stemmen daarnaast op de publieksprijs.”


Over MjamTaart

MjamTaart is het tijdschrift over het bakken en decoreren van taarten en ander zoets in allerlei verschillende soorten, vormen, smaken en maten. Zes keer per jaar met stap-voor-stap foto’s en werkbeschrijvingen, boekreviews en interviews, vernieuwende recepten en handige tips & trucs. MjamTaart en de MjamTaart Cake & Bake Experience zijn onderdeel Scala Publishing BV.

 Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Meer informatie en beeldmateriaal vindt u hier. Voor contact met de uitgever of interviews neemt u contact op met Scala BV, Ashja Bosboom, directeur en uitgever; telefoon: 033-4892900, e-mail.

Tags:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf