Brand coördinator bij innovatief mediabedrijf in Amersfoort: Scala, deel(t) je passie! (24-30 uur per week)

Wil jij werken in een gezellig team, af en toe denken aan je gezondheid (ommetje challenge, fietsen achter je computer) en regelmatig genieten van een (nu online) borrel? Dan zit je bij Scala goed! Wij zoeken een brand coördinator voor onze crossmediale merken. Ben jij de aanpakkende, nauwkeurige, communicatieve regelaar die wij zoeken? Lees dan verder.

Bij Scala geloven we dat als je doet wat je leuk vindt, je er ook goed in bent én werkplezier hebt. Je onderneemt binnen de onderneming, waarbij we elkaar als team helpen succesvol te zijn. En dat werkt! Scala groeit als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf tegen de stroom in met onze merken, bestaande uit magazines en online platforms voor mensen met een passie. Met 20 collega’s en 300 zzp’ers bereiken – en begrijpen – wij meer dan 883.000 mensen die creatief bezig willen zijn. Dát is onze passie.

Als brand coördinator krijg je één of meer van deze merken onder je hoede, zowel marketingwise als redactioneel. Je schrijft niet zozeer, maar coördineert – o.a. fotografie, tekst, projecten, socials – om mooie uitingen voor jouw merken te verzorgen. Hierbij bewaak je de planning, lever je de artikelen aan bij de vormgever, check je het resultaat en zorg je voor livegang in print en online. Dit via onze tijdschriften, social media kanalen, websites, samenwerkingen met andere partijen enzovoort. Met je collega’s haal je het beste uit de merken.

Kortom, je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en ‘heilige’ deadlines. Eigenlijk word jij echt wakker als er wat druk op de ketel komt. Een gezonde mate van stress, daar houd jij van. Daarnaast kun je goed loslaten.

Bij Scala gaan plezier en aanpakken hand in hand. Er gebeurt altijd wat en we bepalen samen de toekomst. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Het aantal dagen per week bepalen we daarom ook met elkaar.

Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom we elkaar kunnen versterken! Naast je CV zijn we erg benieuwd naar je motivatie voor Scala en voor deze functie.

Stuur jouw reactie vóór 15 augustus 2021 t.a.v. Ingrid Vollebregt, sollicitatie@uitgeverijscala.nl. De eerste gesprekken vinden spoedig daarna plaats.

Wil je meer weten over Scala en de vacature, klik hier of bel Ingrid Vollebregt.

Aangeraden berichten