Uitgeverij van hobbybladen

Geschiedenis maanlander

Published on april 20th, 2018 | by Crossmedia support

2018

Het jaar 2018 is een speciaal jaar voor Uitgeverij Scala. Scala zet haar creatieve projecten en ontwikkelingen verder voort op een nieuwe locatie, aan de Maanlander 14H in Amersfoort. Een nieuwe, frisse start om Scala nog meer te ontwikkelen. De verhuizing was een rommelige periode, maar het hele team heeft hard gewerkt om de nieuwe locatie binnen no-time in orde te krijgen.

Scala is in het eerste kwartaal van het jaar druk bezig met nieuwe specials en het verbeteren van onze merken. Zo is Creative Letters uitgebracht als eigen titel wat vier keer per jaar uit komt en ook als abonnement afgenomen kan worden. Creative Letters is een prachtig merk dat alle tips en tricks op het gebied van de trend handlettering geeft. We zijn dan ook erg trots dat het zo’n succes is.

In februari start de allereerste Aan de Haak CAL (crochet along). Een prachtig, comfortabel woondeken ontworpen door Hera Lecluse met de toepasselijke naam ‘Homey Comfort’. De CAL duurt 15 weken, iedere week verschijnt er online (via de nieuwsbrief) een deel van het haakpatroon. Haaksters kunnen de CAL gratis volgen en het pakket in de webshop van Scala bestellen.

Het scrumteam ‘Uitgeefprojecten 2.0’ is druk bezig met de nieuwe special van HobbyHandig: Creëer. Deze special staat in het teken van hoe jij invulling geeft op JOUW eigen creatieve levensstijl. Creëer wordt een hippe en moderne special gericht op een jongere doelgroep. In de uitgave komen snelle en eenvoudige projecten. De focus ligt op inspiratie en lifestyle.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf