Uitgeverij van hobbybladen

Geschiedenis creative letters 2

Published on maart 7th, 2017 | by Rebecca

2017

Uitgeverij Scala begint 2017 met een aantal mooie projecten, zowel qua tijdschriften, als in de organisatie zelf.

Er wordt een tweede uitgave gelanceerd van het populaire tijdschrift Creative Letters 2. Wegens het succes groeit het vervolgens uit tot een volwaardig tijdschrift dat vier keer per jaar verschijnt in de vorm van een serie.

Ook intern verandert een aantal dingen. Het scrumgroepje ‘Operational Excellence’ wordt in het leven geroepen om interne processen met betrekking tot de abonnementenadministratie te verbeteren en zo de reactietijd naar onze klanten te verbeteren. Denk hierbij aan een Service-pagina op de website van Scala.

In oktober bestaat Uitgeverij Scala 25 jaar! Het jubileum hebben we gevierd met een leuke dag vol activiteiten en heerlijk eten in de binnenstad van Amersfoort.

In november 2017 verkoopt Scala het blad Poppenhuizen & Miniaturen aan een nieuwe uitgever. Na meer dan 50 uitgaven van Poppenhuizen & Miniaturen draagt Scala het uitgeefstokje over. Stip Media heeft zich namelijk gemeld om het merk over te nemen. P&M past perfect bij de bladen die zij beheren en zij geven P&M vanaf nummer 153 met veel enthousiasme uit.

Dit geeft Scala de kans om nog meer te focussen op hetgeen waar we goed in zijn: inspelen op trends en gave specials maken, zoals de nieuwste special Creative Journaling. Plannen, lekker van je afschrijven, doodlen en mindfulness in één, dat is Creative Journaling. Begin 2018 staat een tweede uitgave Creative Journaling gepland.

Het jaar wordt afgesloten met een aantal feestjes om het 25-jarig jubileum te vieren en natuurlijk de jaarlijkse kerstborrel.One Response to 2017

 1. Coby van Willigenburg says:

  Hallo, ik ben op zoek naar creatieve journalist…dat blad is toch ook van jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf