Uitgeverij van hobbybladen

Geschiedenis tijdschrift taarten bakken en decoreren

Published on januari 15th, 2014 | by Crossmedia support

2014

Wederom een jaar vol uitbreiding.

Digital Movie krijgt een restyling en wordt opnieuw in de markt gezet met bijbehorende vernieuwde website. Adverteerders en lezers zijn enthousiast.
Met P&M Projecten – Het Begin en Kadoosjes 2014 gaan we verder met het maken van steeds meer specials.
Een interne verhuizing volgt, waardoor er ruimte is voor meer medewerkers. Ook op het gebied van ICT wordt een uitbreidingsslag gemaakt: er komt een nieuwe, energiezuinige, server met veel meer capaciteit en we krijgen een nieuwe telefoniecentrale, waardoor we kunnen bellen via VOIP. Vanaf nu werken we helemaal niet meer met vaste PC’s, alle werkplekken zijn voorzien van thin clients.

We signaleren de trend ‘Loomen’ (creatieve items haken met elastiekjes) en maken in een maand tijd een compleet kinder-tijdschrift met een oplage van bijna 176.000 exemplaren. Onder anderen Hema en Kruidvat nemen het af en in het Duits verschijnen nog eens 80.000 exemplaren.

In de zomer nemen we MjamTaart over, een tijdschrift over het bakken en decoreren van zoets. Lezers en 27.000 Facebookfans kiezen voor de nieuwe ontwerper, zodat het gerestyled een heerlijke en professionele uitstraling krijgt.

Stapsgewijs vernieuwen we alle websites van de merken. In het najaar gaat als eerste de nieuwe site van Railhobby live.

In dezelfde periode verschijnt Railhobby Projecten: over stad en landschap, een eerste uitgave van een serie specials van Railhobby.

Door de groei van Scala is het efficiënter om verzendingen en opslag voortaan uit te besteden en ook de abonnementen-administratie is verder geautomatiseerd. Dit zorgt ook voor efficiëntere databasemarketing om onze doelgroep nog beter te bedienen.

Intern maken we een professionaliseringsslag met performance management: we stellen onszelf concrete cijfermatige doelen om het beste uit onszelf en Scala te halen en stellen waar nodig bij.

Tags: , , , , , , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf