Uitgeverij van hobbybladen

Geschiedenis no image

Published on juni 24th, 2013 | by Communicatie

2012

Jaar van de overnames

Scala krijgt een ESF-subsidie voor sociale innovatie en laat de gehele organisatie doorlichten ter optimalisatie. Daarnaast participeert Scala in het innovatieproject ‘Uitgeverij van de Toekomst’.

Media Detail krijgt een iPadversie van het tijdschrift (naast papier en online).

Samen met Socho IT start Scala met de ontwikkeling van webservices: een geavanceerde koppeling tussen het abonnementensysteem en de websites.

In januari lanceert Scala een online community voor Poppenhuizen & Miniaturen. Een samenwerking met het Dickens Festival in Deventer zorgt voor een succesvolle aftrap van de community: hobbyisten maken een Dickensminiatuur en werven fans via de online community, in de hoop in december een prijs te winnen met het beste Dickensminiatuur.
Scala zet een uitgebreid restylingstraject voor HobbyHandig op, allereerst via een lezers- en een marktpartijenonderzoek. Vervolgens is het conceptontwerp beoordeeld door de lezers via een online enquête met epaper. Tot slot vond er een lezerspaneldag plaats.
Scala neemt diverse tijdschriften over en verstevigt hiermee haar positie in de hobbymarkt. Allereerst het magazine Cards & More, snel daarna lijft Scala Mijn Creatieve Hobby, Creatief met foto’s en Creatief met kaarten in, evenals 4 slapende titels. De eerste twee titels gaan samen met bestaande titels. Creatief met kaarten blijft zelfstandig bestaan.
Op diverse beurzen start Scala met hobbypleinen, ze biedt workshops aan hobbyisten en brengt ook op deze manier mensen met een passie samen.Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Kom jij bij Scala werken?

 • Scala’s top models

 • Scala genomineerd voor ESF Award

 • Scala is een erkend leerbedrijf

  Scala is een erkend leerbedrijf