Uitgeverij van hobbybladen

Nieuws

Published on oktober 18th, 2013 | by Rebecca

0

Poppenhuizen & Miniaturen pakt de basis aan

AMERSFOORT, 18-10-2013 – In oktober presenteert Poppenhuizen & Miniaturen (P&M) de allereerste special: P&M Projecten – Huizen bouwen. Deze uitgave, een publicatie van Scala Publishing BV in Amersfoort, staat geheel in het teken van het bouwen van poppenhuizen. De vier verschillende bouwprojecten in de special trekken de aandacht van de miniatuurhobbyist.

Voor ieder wat wils

Deze inspirerende uitgave telt vier bouwbeschrijvingen met bijpassende werkbladen van bijzondere poppenhuizen. Voor elke liefhebber zit er een uitdagend project tussen: Tudorstijl, een Grachtenpand, een Victoriaanse villa of het relatief eenvoudiger te maken Riante huis. Ze zijn stuk voor stuk zowel qua stijl als qua tijdsgeest verschillend. Daarnaast varieert ook de moeilijkheidsgraad.

Beginnen bij het begin

Na lang wachten kan de miniatuurhobbyist eindelijk genieten van de eerste special Huizen bouwen. Karin Thybaut, redactie-coördinator van P&M, was vanaf het begin al enthousiast: “Deze special biedt de miniatuur huizenbouwer een duidelijke handleiding om voor altijd te bewaren. Er volgen hopelijk creatieve en inspirerende specials, onderwerpen zijn er genoeg. Maar eerst kan de hobbyist zich verdiepen in het begin: het bouwen van een poppenhuis.”

Lijfblad P&M

Poppenhuizen & Miniaturen is hét lijfblad voor miniatuurhobbyisten. Het blad behandelt zes keer per jaar alles over interieurmodelbouw en bevat een mix van ‘doen’, zoals workshops en ‘vermaak’, zoals kijk-artikelen. De abonnee krijgt de uitgaven volledig doorzoekbaar online tot haar beschikking met vele extra’s, zoals foto’s en werktekeningen in diverse schalen om te printen. P&M is te koop bij kiosken en is online op iPad en tablet te lezen.

Uitgeverij Scala

Scala BV is een zelfstandige en innovatieve uitgeverij in Amersfoort. De focus ligt op special-interesttijdschriften in print en online. Ze geeft HobbyHandig, Hobby Décoration, Creatief met Kaarten, Cartes 3D en Cards & Scrap, Digital Movie, Luister, Media Detail, Poppenhuizen & Miniaturen en Railhobby uit. Naast deze periodieken geeft ze ook specials en de jaarlijkse CreAgenda uit. Alle titels zijn marktleider binnen hun segment.

Tags: , , ,Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑
 • Kan ik je helpen met je hobby?

  abonnementenadministratie

  Neem op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 contact met ons op.
  Bel: 033-4892900
  Abonnementen: 033-4892910
  abonnementen[at]uitgeverijscala.nl
  Je kunt ons ook bereiken via Facebook.

 • Scala’s top models

 • Uitgeverij Scala vanuit de lucht

  ballonvaart
 • Scala genomineerd voor ESF Award